Tuesday, December 10, 2013

~SHAKLEE Collagen Powder ~


SHAKLEE collagen powder merupakan supplemen kolagen yg unggul, mengandungi 4000 mg Kolagen RSS (Sisik Ikan Merah) proprieteri, sejenis kolagen tulen dan bermutu tinggi yg diekstrak dari sisik Ikan Merah. Kolagen SHAKLEE adalah sangat rendah dalam berat molekular yakni sekitar 1000 Dalton amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Kolegan ini juga mengandungi 7 ramuan utama termasuk ekstrak biji Camelia japonica, kolagen ikan, ekstrak kekerang, Lactobacillus acidophilus, Vitamin C dan Vitamin B, digabungkan untuk mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan mencantikkan anda dari dalam hingga ke luar.

Bahan utama SHAKLEE collegen adalah 100% asli, selamat dan semulajadi, tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan bahan pengawet tambahan. Sangat mudah larut dalam air dan mudah untuk diambil di mana-mana. Boleh dicampurkan juga dengan jus buah, meal shakes, atau ESP untuk menjadikan rasanya lebih sedap.
Kolagen SHAKLEE, awet muda


Bilangan Saiz 
15 sachet setiap kotak
Jadual Makan
Makan 1 sachet sehari dicampur dengan air (*mengikut kesukaan). Kesan awal akan dapat dilihat setelah 4 minggu. 
*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit...

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, saya adalah wakil pengedar sah anda. Untuk maklumat lanjut boleh hubungi atau email tuan rumah... Anda akan diberi tunjuk ajar sehingga ke akhir.. Dan yg lebih best, jadilah ahli sebab???? Disamping makan utk diri sendiri, Insha'Allah anda akan dapat bonus.. Bagaimana??? jgn segan silu utk bertanya... I'm here to coaching you until the end... 
Pakej Set SHAKLEE yg ditawarkan
Jika berminat, boleh contact atau email saya..
ID Shaklee: 962567
Jika berminat boleh contact ; Emel: nhusnasabran@gmail.com;
 Phone/Whatsapp: 013-7921828

 COD Area:
 Sri Putri, Skudai
Taman Universiti, Skudai
UTM Johor Bahru, Skudai
Segamat 

No comments: