Friday, January 10, 2014

Variasi dalam cara minum ESP...


As-Salam semua.. n Salam Sejahtera

So far, this month ade special offer utk beli ESP. Which is buy 6 free 1.. Since, tuan rumah buat entry ne lewat mcm x berkesempetan je nk borong ESP berjemaah.. =(    (Salah sendiri)

kekal cergas aktif

Kali ne, tuan rumah nak share mcm mne nak minum ESP ne.. So far, ade la bbrpe cara yg menarik. Kalau tuan rumah biasanya suka mix ESP ne dgn susu "DUTCH LADY-LOW FAT/FRESH MILK".. Rasa dia memang awesome berganda.. Rasanya ramai dah tau tentang kelebihan ESP, boleh dikatakan byk post n iklan especially dkt facebook tentang ESP ne. ESP sendiri pun boleh dikatakan ade kekuatan tersendiri n bila ditambah dgn vitamin2 lain lagi la kebabom... Ramai yg amik ESP utk kulis cantik n gebus, ade jgk amik utk beri tenaga dan x lupa utk ibu mengandung....milk booster!!!!! Tuan rumah sendiri plak, off course utk set tenaga (refer gmbr ats) la since penat kje seharian dkt lab.. Iollss belum kawen lagi eh, so xde a utk milk booster tu.. Selain mix dgn susu, ESP pun boleh mix dgn lain2 jenis minuman n air suam..



Credit pada tuan blog yg asal utk picture ne... 

ID Shaklee: 962567. Jika berminat boleh contact ; Emel: nhusnasabran@gmail.com; 
Phone/Whatsapp:  013-7921828


~~おーおきに(^_^)...~~

No comments: