Wednesday, February 19, 2014

Nakkan kulit putih, mulus dan gebu....??? Amalkan pengambilan supplemen SHAKLEE (Vitamin B, C, dan E... )


As-Salam dan Salam sejahtera

Dalam pada masa tuan rumah menulis, hati sayu, sebak dan terbayang-bayang keadaan anak2 dan saudara seislam di Palestine... Setiap media eletronik dan media cetak dipenuhi dgn gambar dan bayangan keadaan mereka di sana.. Setiap waktu dan ketika, mereka berjuang  tanpa ada rasa takut atau gentar demi agama, saudara seislam yg lain, dan demi Allah... SUBHANALLAH.. ALLAHUAKHBAR.. betapa besar perjuangan mereka demi mempertahankan bumi Al-Aqsar... Terdetik rasa serba salah dalam diri kerana terlalu naif, dan mudah berburuk sangka dalam setiap musibah yg menimpa.. Ya Allah, kerdil sungguh aku... Mereka yg di sana tidak pernah mempersoal aturan yg telah Allah tetapkan sejak azali, malah terus bangkit berjuang sehingga syahid.. Al-Fatihah buat pejuang2 Islam di bumi Palestine... 


Begitulah selingan untuk kite sama2 bermuhasabah diri sebelum tuan rumah pot pet dgn lebih pnjg psl produk SHAKLEE khas untuk SET KECANTIKAN... Lumrah wanita, sentiasa memangdang yg cantik.. Nak brg cantik, wajah cantik... dan kulit yg cantik.. Mksd kulit yg cantik???? Kulit yg putih, bersih, mulus, gebus..tanpa ade secotet pun jerawat atau bintik2 hitam/putih... Yer dak??? Umum mengetahui yg penyanyi No 1 malaysia, Siti Nurhaliza kite ne amalkan pengambilan vitamin B, C, dan E.. (* mungkin bukan dari keluaran Shaklee).. Sememangnya, vitamin 3 beradik ne sgt berkesan dan ramai yg telah mencuba.. So, SHAKLEE telah keluarkan vitamin 3 beradik ne dan terbukti lebih berkesan, dan yg penting selamat dan mesra alam... Anda x perlu risau kesan negatif yg lain sekiranya amalkannya mengikut nasihat SID berikan.. 



Set kulit cantik  #pengedarshakleesegamat 



Kebiasaanya utk kesan yg lebih kevavom, SID akan syorkan set lengkap ini, yakni ESP+B-Complex+VITA-E Complex+VITA-C... Selain vitamin 3 beradik, ESP juga membantu dalam proses mendapatkan kulit yg cantik menawan.. Namun untuk yang kurang bajet, anda boleh cuba VITA-E Complex sahaja atau ESP+VITA-C... bergantung pada pilihan anda sendiri... Untuk yg memang dah ketahui kebaikan dan keberkesanan set ne, boleh direct je ke link ne  "Set Kulit Menawan" untuk shopping.. pilihan boleh dibuat berdasarkan yg anda mahu.. 


Untuk maklumat lanjut boleh hubungi atau email tuan rumah... Anda akan diberi tunjuk ajar sehingga ke akhir.. Dan yg lebih best, jadilah ahli sebab???? Disamping makan utk diri sendiri, Insha'Allah anda akan dapat bonus.. Bagaimana??? jgn segan silu utk bertanya... I'm here to coaching you until the end... 


 ID Shaklee: 962567. Jika berminat boleh contact ; Emel: nhusnasabran@gmail.com; 
Phone/Whatsapp: 013-7921828 



 ~~おーおきに(^_^)...~~

No comments: