Sunday, December 4, 2016

~ Jerawat Belakang Badan Hilang ~


 Assalamualaikum dan selamat pagi..

Kalau di Johor, Kedah, Kelantan, Terrengganu dan negeri2 yg terlibat, kita panggil Sunday Blues.. Pepagi Sunday blues ne, Sis nak share macam mana masalah jerawat dekat belakang badan boleh hilang..  Kalau balik rumah, mak selalu membebel cakap x elok anak dara banyak jerawat macam ne.. Bukan saja jerawat, mak nenek panau pun ade. Bertambah-tambah la bebelan mak. Dah macam2 cara cuba, tumbuk daun pokok cermai+letak dekat blkg.. ape tah lagi.. Lama2 biar je, malas nk ambik kisah.. 


Sejak terjebak dengan SHAKLEE, slow2 sis belajar dan cari ilmu pasal vitamin. Macam2 yang sis belajar, walhal ade beberapa basic dah belajar masa zaman sekolah. Tapi biasala, zaman tu belajar untuk dapatkan gred bagus.. tu yg lupa. Kenapa sis suka sgt dgn SHAKLEE, sebab "always safe, always work, always green".. Semua vitamin dari SHAKLEE mesti lalui berkali-kali ujian klinikal, terbukti selamat digunakan, lebih 100 kajian telah diterbitkan.. dan yang penting kebanyakan atlet dan angkasawan memang amalkn SHAKLEE.. Kalau mereka yakin, kenapa kita tidak???


Berbalik pada masalah jerawat badan tadi.. Sis memang dah naik feed up sebab x de penyelesaian.. memang buat tah tahu je dah.. Sampailah sis konsisten ambik VIVIX.. Kenapa sis tertarik utk ambik vivix ne??  Sbbnya boleh refer dlm gmbr dkt bwh ne..




Lepas dah amalkan si vivix selama sebulan lebih, sis perasan yang jerawat dekat belakang badan dah hilang.. Kalau dulu umpama cendawan tumbuh lepas hujan, sentiasa ade. Tak sangka lepas ambil vivix, hilang macam tu je. Walhal, macam2 cara dh cuba utk hilangkan jerawat badan. Sampai tukar bermacam-macam jenis sabun mandi.. Walaupun pada asal niat ambil vivix sbb nak maintainkn kulit muka... Bila dengan jerawat dekat belakang pun hilang, memang happy sangat2.. Lagi2, masalah sembelit dan susah buang air pun hilang.. Sekarang boleh dikatakan, hampir setiap hari akan buang air besar.. Barulah usus sihat kan.. 


Testimoni customer... jatuh cinta tu...


Ape tunggu lagi?? Dapatkan segera dengan harga istimewa khas untuk customer sis.. Bagaimana nak dapatkan keahlian percuma dan berjaya dengan SHAKLEE??? Jangan lupa hubungi sis.. Boleh whatsapp/ call...  bila2 masa.. Sis akan guide sehingga berjaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vitamin & Konsultasi 
Husnasb (013-7921828) 
 #CODSHAKLEEUTM #CODSHAKLEESENAI #CODSHAKLEESKUDAI 
#PENGEDARSHAKLEESEGAMAT #PENGEDARSHAKLEESENAI 
#PENGEDARSHAKLEEJOHORBAHRU #PENGEDARSHAKLEESKUDAI

No comments: