Thursday, February 2, 2017

~ Tampak lebih muda hanya dengan 1 sudu!!!!! ~


Tampak cantik dan lebih muda memang sinonim dengan Wanita Jaman(zaman) Sekarang... Kenapa???  Lumrah dan fitrah..semua org suka tgk yg cantik... Jadi dgn situasi sekeliling yg mana org sibuk bercakap psl kecantikan, nk kulit putih, bersih, bebas jerawat dan sebagainya, kebanyakan wanita berusaha dgn amalkan berbagai petua, ambil supplemen, dan mencuba berbagai2 produk kecantikan.. 
Setiap hari, kulit kita terdedah pada sinaran UV.. Jadi potensi utk tampak lebih tua dari usia semakin tinggi.. Sejauh mana kesan sinaran UV boleh menyebabkan kita tampak lebih tua dari usia sebenar?? Radiasi dari sinaran UV sebenarnya, memberi kesan sehingga ke peringkat sel dan kromosom. Kesan jangka panjang akibat terlalu kerap terdedah pada sinaran UV, boleh menyebabkan cap telomere kromosom semakin pendek semasa proses penyalinan semula.. Apabila cap telomere semakin pendek, proses pembaikpulih sel dan pertumbuhan sel baru akan terganggu dan terbantut. Ini akan menyebabkan sel kita mengalami proses penuaan dengan lebih cepat.. Ade beberapa kajian telah dilaporkan untuk menunjukkan kepentingan telomere dalam proses pembaikpulih sel dan pertumbuhan sel baru..  Boleh refer link ini untuk baca lebih detail.. (Eng. article; Kesan Telomere)
Hanya 1 sudu.... Kalau tgk gmbr dkt ats tu, hanya 1 sudu vivix mampu menentang radikal bebas atau sinaran UV yang kita dok explain tadi.. 1 sudu setiap hari, mampu menjadikan kita tampak lebih muda... Bagaimana???? Apa kaitan Vivix, Telomere, sinaran UV, dan tampak lebih muda?????VIVIX Kaya dengan POLIFENOL dan RESVERATROL
Banyak kajian telah dibuat dan menunjukkan polifenol dan resveratrol sebagai antioksidan yang bertindak sehingga ke peringkat sel dan kesannya terhadap telomere. (kalau rajin boleh google artikal dan journal tentang kajian tu..)


Ramai yang dah rasai kesan dan kelebihan dengan hanya 1 sudu Vivix setiap hari.. So, dkt sini sis nak share beberapa testimoni selepas amalkan Vivix...

1 sudu VIVIX mampu menjadikan anda tampak lebih muda dan sihat..  Dapatkan segera sebelum stok habis.. Ramai yg dah cuba dan jatuh cinta dgn VIVIX... Sementara masih sihat, tak salah kita bersedia untuk hari tua.. Kalau kita ade masalah kesihatan, tak salah untuk ikhtiar dan mencuba.. Mahal sangat ke harga untuk kesihatan sehingga kita abaikan begitu sahaja??????? Jadi dapatkan segera... masih belum terlambat..

Vitamin & Konsultasi 
Husnasb (013-7921828) 

 #CODSHAKLEEUTM #CODSHAKLEESENAI #CODSHAKLEESKUDAI 
#PENGEDARSHAKLEESEGAMAT #PENGEDARSHAKLEESENAI #PENGEDARSHAKLEEJOHORBAHRU #PENGEDARSHAKLEESKUDAI

No comments: