Monday, June 9, 2014

Berfacial dgn ESP n Vitamin C Shaklee...

As-salam n Salam sejahtera... 

Hari ne, nk share sikit psl cara2 n kelebihan berfacial dgn menggunakan ESP n Vitamin C dari Shaklee..Just nak share experience sendiri..  

So first of all, vitamin C tu kite bahagi pada 3 bahagian supaya boleh jimat n x membazir sgt. Amik 1 bahagian shja dan hancurkan vitamin C tadi (1). Campurkan dgn 1 sudu ESP (2&3). Tambahkan sedikit air (4) dan kacau smpai nmpk likat sikit (5). Sapukan pada muka (6) dan biarkan selama 30 minit atau sehingga kering [*pastikan cuci muka terlebih dahulu]. Kemudian cuci dan bilas seperti biasa.


kulit halus mulus dan gebus


Kesan dia????
So far dah cuba hampir 3 minggu. Terasa la halus mulus n gebus tu.. Tapi almaklumlah kdg2 tuan bdn ne x konsisten cuci muka.. Ade jgkla bintat2 merah naik sbb kulit sensitif sikit. Tapi memang dijamin la keberkesanannya... huhhhhuhu.. Selain cmpur dgn Vitamin C, actually ESP pun boleh dicampur dgn beras.
Boleh klik link -->" https://www.youtube.com/watch?v=F1aBc2eHcW8 " untuk tengok macam mana nak buat masker ne.



*If interested and nak tau lebih lanjut produk2 SHAKLEE jgn segan silu utk msg/whatsapp 
(Husna: 013-7921828-Whatsapp)

http://www.wasap.my/60137921828


~~おーおきに(^_^)...~~

No comments: