Saturday, June 14, 2014

Cara mudah untuk lebih FOKUS dalam kelas atau kuliah..???? ESP+Performance kekal cergas aktif


Assalam... Agak lama x udpate cerita terbaru mahupun goreng2 cerita.. Kalau diikutkan semua, banyak sgt yg nk diupdate. Yg pasti untuk entry kali, nak share tentang mencari keFOKUSan x kiralah utk kerja, kuliah atau pun kelas.. Ne sekadar pengalaman tuan rumah walaupun hanya cuba utk 1 hari.. 

kekal cergas aktifkekal cergas aktif



















Mesti tertanya.. ape tu kan? Actually, gmbr yg kiri tu campuran antara "ESP+Performance"  n yg kanan tu minuman stock "Performance" SHAKLEE sepanjang bengkel......Segar bugar den sampai ke ptg..

kekal cergas aktif
kekal cergas aktif

Nak dijadikan cerita last week, tuan rumah ade join bengkel nutrisi SHAKLEE.. Apa yg menarik dan lain daripada lainnya, biasa kalau ade seminar or bengkel ape ke... Sarapan pagi paling kurang roti/nasi lemak/mee goreng or macam2 lagi dan yg pasti air..cnfirm tea or coffee.. Betul tak??   ahaha.. Tapi bengkel SHAKLEE ne lain, apa yg diorg sediakan.. "ESP+Performance".. So terpulang pada peserta whether nak minum ESP or Performance sahaja dan campurkan kedua-duanya.. Terus terang kata, hari tu pertama kali tuan rumah minum "Performance" since before this macam x percaya org ckp minum "Performance" ne boleh bagi energy n kesegaran sepanjang hari.. So sebelum bengkel mula, tuan rumah pun campur la "ESP+Performance" n bancuh dengan air biasa (air panas x boleh nanti esp tu akan berketul-ketul) dan minum segelas.. Mula2 macam biasa, tapi bila dah smpai ke sesi tgh hari dan ptg, baru prsn x de rasa mengantuk, letih atau bosan sepanjang bengkel tu... Alhamdulillah dengan izin Allah, dgn usaha minum "ESP+Performance", segar+fokus sepanjang bengkel berjalan.. 

Menjelang bulan puasa yg bakal tiba x lama lagi, tuan rumah sgt2 menggalakkan anda amik "Performance" ne.. Sesuai jgk utk anak2... x rugi langsung.. Insha'Allah segar sepanjang hari... Orang kata, x cuba x tau... Samalah mcm pepatah 'Tak kenal maka tak cinta'...  Since, saya dah kenal dgn produk2 supplement dari SHAKLEE ne, makin jatuh cinta pulak rasa.. 

Mudah saja utk dapatkan produk2 ne.. Jangan lupa contact/msg tuan rumah untuk dapatkan khidmat nasihat percuma tentang produk2 supplement SHAKLEE.. Untuk dapat harga murah, jangan segan silu utk DAFTAR sebagai AHLI (bayaran hanya RM75 dan keahlian seumur hidup)... Barulah dapat harga murah... 
ID Shaklee: 962567. Jika berminat boleh contact ; Emel: nhusnasabran@gmail.com; 
Phone/Whatsapp:  013-7921828


~~おーおきに(^_^)...~~

No comments: